Online werving voor lokale overheden

De gemeente Wijk bij Duurstede ligt in een prachtige omgeving. Omgeven door bossen en met vele historische verhalen. De medewerkers zijn trots dat ze bij kunnen dragen aan het prettige woon- en leefklimaat in de regio. Maar in het werkgeversmerk kwam dat nog niet goed naar voren. 

Jobsrepublic, de organisatie achter Hellopublic, hield een Employer Value Proposition-sessie en bouwde een succesvolle werken bij-site waarmee het onderscheidend vermogen van Wijk bij Duurstede duidelijk naar voren komt.

Opgetogen medewerkers 

Tijdens de Employer Value Proposition sessie, die we in verband met corona online organiseerden, zag en we vooral enthousiaste mensen. Medewerkers van Wijk bij Duurstede waarderen de korte lijnen, het ‘Eigen Wijkse’ en dat de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt. 

Bestuurders zijn er benaderbaar, zo staat zelfs de deur van de burgemeester voor je open.  Doordat het een relatief kleine gemeente is met 140 werknemers, heb je als medewerker een breed takenpakket. Je krijgt er veel vrijheid om betrokken te zijn en verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Een ideale plek om als starter snel te groeien. 

Medewerkers zijn ook trots op de historie van de vestingstad Wijk bij Duurstede en de omliggende gebieden. Ze zitten midden tussen de fruitbomen en de kersentijd is echt een fenomeen. Daarnaast heb je uitgestrekte natuur, de Kromme Rijn, kastelen en landgoederen. 

 

Een werken bij-site waar de trots vanaf druipt

Met al deze input ging ons productieteam aan de slag. Zij maakten prachtige authentieke foto’s en monteerden een video waar de diversiteit van werknemers goed naar voren komt. Ook schreven zij teksten waarin de identiteit van Wijk bij Duurstede naar voren komt. Het resultaat vind je hier.

Succesvol werven

Inmiddels draait de werken bij-site volop en lanceren Wijk bij Duurstede en Hellopublic met grote regelmaat campagnes met gegarandeerd succes. Zo vond de gemeente het afgelopen jaar onder andere een Functioneel Beheerder, een Business Controller en een Bestuurssecretaresse. 

Ook aan de slag met een werken bij-site?

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260