De juiste medewerkers aantrekken voor jouw waterschap?

Samen vinden we de beste kandidaten. Gegarandeerd!

Lachende man met jaarboek gemeente Meierijstad

Jouw waterschap als magneet voor gekwalificeerde kandidaten

Jouw waterschap is een werkplek om trots op te zijn.  Wie wil er nou niet werken aan schoon drinkwater en veilige dijken zou je denken? Toch lukt het maar niet om de juiste collega’s te werven. De groeiende vraag naar technisch opgeleid personeel en IT specialisten vormen een uitdaging in de huidige krappe arbeidsmarkt. Vacatures staan lang open en jong talent is lastig te bereiken. Vaak zie je geen andere mogelijkheid dan dure bureaus inschakelen, salarissen verhogen of minder geschikte kandidaten aannemen. Dat kan anders! Samen zetten wij jouw waterschap overtuigend op de kaart bij talent. Ontdek snel hoe het werkt.

"Wij zijn zeer tevreden over de campagnes van Hellopublic. Die leveren nu meestal zo’n 20 tot 25 goede kandidaten per functie op."
Hans Hagenzieker P&O Manager | Gemeente Baarn
Gemeente Baarn
Watch Hellopublic terugblik 2021 on YouTube.

Hallo! Wij zijn Hellopublic

De recruitmentexpert voor waterschappen

Wij laten Nederland zien wat voor topwerkgevers waterschappen zijn. Dat doen we al meer dan 20 jaar, mét succes! Je kent ons onder andere van Gemeentebanen.nl, de grootste vacaturesite voor lokale overheden. Of het nu gaat om werken-bij-sites, social media campagnes, content creatie of gemeentebanen.nl, wij weten wat voor jou werkt! Zullen we samen aan de slag?

Lees meer over ons

Altijd tijdig de beste mensen aantrekken voor jouw waterschap?

Wij weten hoe! Laten we onze krachten bundelen. We helpen je graag.

Neem contact met ons op