De juiste medewerkers aantrekken voor jouw gemeente?

Samen vinden we de beste kandidaten. Gegarandeerd!

Twee jonge mannen lopend gemeente meierijstad

Maak jouw gemeente een magneet voor veelbelovend talent

Jouw gemeente is een fantastische plek om te werken. Een omgeving waar je écht impact maakt. Toch lukt het maar niet om tijdig de juiste nieuwe medewerkers te werven. Talent is schaars en als werkgever kamp je met imagoproblemen. Vaak lijkt er geen andere optie dan dure bureaus inschakelen, salarissen verhogen of minder geschikte kandidaten aannemen.

Dat kan anders! Samen zetten wij jouw gemeente overtuigend op de kaart bij talent. Zodat je altijd verzekerd bent van de beste mensen in je team.

"Wij zijn zeer tevreden over de campagnes van Hellopublic. Die leveren nu meestal zo’n 20 tot 25 goede kandidaten per functie op."
Hans Hagenzieker P&O Manager | Gemeente Baarn
Gemeente Baarn

Deze gemeenten gingen je voor

Altijd de beste medewerkers in je team. Kandidaten verleiden die je nooit eerder hebt bereikt. Daar zijn helemaal geen dure bureaus voor nodig. Met onze slimme recruitmentoplossingen bouw je eenvoudig zelf aan een krachtig werkgeversmerk. Zodat je nooit meer hoeft terug te vallen op externe partijen, minder geschikte profielen of te hoge salarissen. 

Benieuwd hoe het werkt? Andere gemeenten geven graag een kijkje achter de schermen. Compleet met resultaten, valkuilen en tips voor succes.

Ontdek onze klantverhalen
Watch Hellopublic terugblik 2021 on YouTube.

Hallo! Wij zijn Hellopublic

De recruitmentexpert voor gemeenten

Wij laten Nederland zien wat voor topwerkgevers gemeenten zijn. Dat doen we al meer dan 20 jaar, mét succes! Je kent ons onder andere van Gemeentebanen.nl, de grootste vacaturesite voor lokale overheden. Of het nu gaat om werken-bij-sites, social media campagnes, content creatie of gemeentebanen.nl, wij weten wat voor jou werkt! Zullen we samen aan de slag?

Lees meer over ons

Altijd tijdig de beste mensen aantrekken voor jouw gemeente?

Wij weten hoe! Laten we onze krachten bundelen en samen aan de slag gaan. 

Neem contact met ons op