Werf de juiste kandidaten met slimme recruitmentoplossingen

Wij zijn Hellopublic en wij zijn er voor jou

Met de inzet van slimme recruitmentoplossingen helpen we je om de juiste kandidaten te werven. Sterker nog, we helpen je je unieke werkgeversmerk te verstevigen. En zo jouw organisatie op de kaart te zetten als de beste werkgever.

100% focus op lokale overheid

Al 20 jaar vernieuwers in arbeidsmarktcommunicatie

Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis over de markt vervullen we samen jouw vacatures. We bieden garantie voor het vinden van de juiste kandidaat en gebruiken daarvoor onze bewezen kandidaat- en resultaatgerichte aanpak.

Niet voor niets hebben wij ruim 20 jaar ervaring en zijn wij inmiddels een betrouwbare partner voor alle lokale overheidsorganisaties.

hellopublic image

Verbinden van overheid en talent

Hellopublic helpt je je unieke werkgeversmerk te verstevigen en je online te profileren om zo jouw organisatie op de kaart te zetten als de beste werkgever. Hoe we dat doen?

Bekijk onze cases

Hellopublic is dé recruitmentpartner.

Dat garanderen we.

Het is niet vreemd dat werven van personeel lastig is. Lokale overheden worstelen met een imagoprobleem en de beste kandidaten zijn meestal niet actief op zoek naar een baan. Je bereikt ze daarom niet met enkel een vacature op jullie eigen website. We maken overtuigende werken bij-sites, ontwikkelen gerichte targetingcampagnes en zetten onze vacaturesite Gemeentebanen.nl in. Daarbij gaan we altijd uit van de kandidaat. Zo overtuigen we zelfs de latente zoeker te reageren.

Hellopublic is dé recruitmentpartner voor gemeenten en lokale overheden. Wij vinden altijd de beste kandidaat voor jouw vacature. Gegarandeerd!

image

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260