Borrel
team hellopublic
overleg
Annette officemanager
Sean al bellend
flip-over
Farah
koffiezetapparaat

100% focus op lokale overheid

Al 20 jaar vernieuwers in arbeidsmarktcommunicatie

Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis over de markt vervullen we samen jouw vacatures. We bieden garantie voor het vinden van de juiste kandidaat en gebruiken daarvoor onze bewezen kandidaat- en resultaatgerichte aanpak.

Niet voor niets hebben wij ruim 20 jaar ervaring en zijn wij inmiddels een betrouwbare partner voor alle lokale overheidsorganisaties.

jobmarketing

Hellopublic is dé recruitmentpartner.

Dat garanderen we.

Het is niet vreemd dat werven van personeel lastig is. Lokale overheden worstelen met een imagoprobleem en de beste kandidaten zijn meestal niet actief op zoek naar een baan. Je bereikt ze daarom niet met enkel een vacature op jullie eigen website. We maken overtuigende werken bij-sites, ontwikkelen gerichte targetingcampagnes en zetten onze vacaturesite Gemeentebanen.nl in. Daarbij gaan we altijd uit van de kandidaat. Zo overtuigen we zelfs de latente zoeker te reageren.

Hellopublic is dé recruitmentpartner voor gemeenten en lokale overheden. Wij vinden altijd de beste kandidaat voor jouw vacature. Gegarandeerd!

image

Ons team

Eric van Bourgonje
Eric van Bourgonje
CEO & Founder
Harald Stadermann
Harald Stadermann
Sales Director
Rosalie Lap
Rosalie Lap
Head of Marketing
elmar
Elmar Bloemendaal
Senior Account Executive
Leon Verloop
Leon Verloop
Account Executive Overheid
sean
Sean Seijsener
Werving & Employer Branding adviseur
daan
Van een onterecht stoffig beeld naar een tof werkgeversmerk. Het resultaat? Topkandidaten voor je vacatures. Daar staat Hellopublic voor.
Daan Tellam
Account Executive
nils
Ik krijg energie van problemen onderzoeken, creatieve oplossingen vinden en het werkproces van mijn collega's efficiënter maken.
Nils Raavé
Customer & Sales support
Annemieke den Dekker
Annemieke den Dekker
Customer & Sales Support
Teamlid
Tjarda Bottelier
Customer & Sales Support

Kom je ons team versterken?

Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures
"Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee Hellopublic samen met ons de website werkenbijgemeentekatwijk.nl heeft gerealiseerd."
Iwan Westdijk Corporate Recruiter | Gemeente Katwijk
Iwan Westdijk

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260