Creëer je waardepropositie & laat kandidaten zien wat jij in huis hebt

Employer Value Proposition

Twee jonge mannen lopend gemeente meierijstad

Zet jouw organisatie neer als onweerstaanbare werkgever

Openstaande vacatures vervullen is een grotere uitdaging dan ooit. Het lukt je maar niet om de ideale kandidaat aan te trekken, de krapte op de arbeidsmarkt wordt steeds nijpender en de druk binnen je organisatie stijgt.

Dat vraagt om een andere wervingsaanpak. Begin bij jezelf. Ben jij op de hoogte van jouw unieke waarden voor huidige en toekomstige medewerkers? Met een Employer Value Proposition (EVP) sessie haal jij op een efficiënte manier een schat aan inzichten naar boven over de unieke eigenschappen van jouw werkgeversmerk!

Plan direct een afspraak in

Laat zien wat je in huis hebt

Een andere wervingsaanpak begint bij jezelf

Het aantal medewerkers, de gewonnen awards of die gezellige vrijdagmiddagborrel halen jouw ideale kandidaat al lang niet meer over de streep om te gaan solliciteren. Waar ligt eigenlijk écht de onderscheidende kracht van jouw werkgeversmerk? Met onze EVP-sessie weet jij binnen 3 uur hoe jouw organisatie het onderscheid maakt voor huidige medewerkers.

De uitkomsten worden voor je gebundeld in een rapport en deze vormt de basis van jouw contentcreatie en wervingsstrategie. Je verbetert jouw werkgeversimago én bent daarmee beter in staat om die ideale kandidaat voor jouw vacature te werven. Klinkt goed, toch?

Ja, ik wil graag meer weten!
Hellopublic werken-bij-site

Dit is de Hellopublic Succesgarantie. Naar de juiste kandidaat in 3 stappen.

Verleiden

Eerst maken we kandidaten nieuwsgierig, waarmee we jouw ideale kandidaten voor het eerst triggeren.

Bereiken

Daarna verleiden we ze door in te gaan op de voordelen van jou als werkgever en de functie

Solliciteren

Vervolgens zorgen we voor conversie: kandidaten solliciteren daadwerkelijk op een baan

"Wij zijn zeer tevreden over de campagnes van Hellopublic. Die leveren nu meestal zo’n 20 tot 25 goede kandidaten per functie op."
Hans Hagenzieker P&O Manager | Gemeente Baarn
Gemeente Baarn

Vind jouw ideale kandidaat

Start vandaag nog met werven op een effectieve manier

Weet jij waarom je huidige medewerkers bij je blijven? Of waarom mensen weg zouden gaan? Door deze vraag écht te onderzoeken met input van collega's uit verschillende lagen, maak je jezelf onderscheidend en authentiek binnen de markt. 

Met onze succesvolle methodiek en onder begeleiding van onze experts ben jij in staat om de motivatie van jouw medewekers naar boven te krijgen. Bijkomend effect: na deelname aan de sessie gaan deze huidige medewerkers ook nog eens extra trots naar huis door een stukje bewustwording.

Samen aan de slag?
Nils - usp

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260