Online werving voor lokale overheden

Hoe creeƫr je een leercultuur binnen je organisatie?

14 juni > De Rode Olifant Den Haag > 8:30u - 11:00u

Huub van Zwieten

Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op tijdens de eerste recruitment ronde tafel georganiseerd door Recruiters United en Hellopublic

Hoe creeër je een leercultuur binnen je organisatie?

Recruiters United en Hellopublic organiseren een serie van ronde tafel sessies, speciaal bedoeld voor recruitment- en HR professionals binnen de lokale overheid.  Tijdens deze kleinschalige evenementen kom je in een vertrouwelijke setting in contact met vakgenoten en de je kennis en inspiratie op. 

In onze eerste sessie duiken we in jouw organisatie. Hoe gelukkig zijn jouw medewerkers en zitten ze op de juiste plek? Het is verdraaid lastig jezelf als aantrekkelijke werkgever te presenteren als mensen niet gelukkig zijn in hun werk. De juiste mensen op de juiste plek is dus in ieders belang. 

Hoe je hiervoor zorgt onderzoekt Huub van Zwieten, al 21 jaar actief als auteur, CEO van TalentFirst en ook wel bekend als 'droombaangoeroe'. Huub laat zien hoe de opmars van digitaal leren jouw superkracht kan zijn. Waardoor je niet alleen aantrekkelijk bent voor nieuwe medewerkers, maar ook een veilige thuishaven bent voor je huidige mensen. Die maar wat graag bij je blijven.

Je  komt te weten:

 • Waarom werkgeluk zo belangrijk is
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen op de juiste plek zitten
 • Hoe je mensen op een effectieve manier kunt helpen met (digitaal) leren en ontwikkelen

  Ben jij erbij?

  De praktische zaken op een rij

  Datum: 14 juni van 8:30u tot 11:00u

  Locatie: De Rode Olifant, Zuid Hollandlaan 7, Den Haag

  Bereikbaarheid:

  OV: De Rode Olifant lift op 10 minuten loopafstand van Den Haag CS. Bus 90 (3 minuten, 2 haltes), stop bij halte Boslaan

  Auto: Parkeren bij ParkBee Spaces Rode Olifant kan vanaf €2,50 p/u en €14 p/d

  De Rode Olifant

  Programma dinsdag 14 juni

  8:30u.     Inloop en ontbijt

  9:00u.    Welkom door Eric van Bourgonje (Hellopublic)

  9:05u.     Presentatie Huub van Zwieten

  9:45u.     Koffiepauze

  10:00u.  Discussie aan de hand van stellingen.

  10:45u.   Afsluiting 

  Zien we je dinsdag 14 juni? Meld je snel aan, het aantal beschikbare plekken is beperkt.

  Meld je aan om je plek te bevestigen

  Over de Recruitment ronde tafels

  Omgaan met krapte op de arbeidsmarkt

  Het aantal vacatures naar recordhoogte gestegen en voor het eerst zijn er meer beschikbare banen dan werkzoekenden. Dit maakt het voor lokale overheden ontzettend uitdagend om vacatures vervuld te krijgen. Terwijl er o.a. door vergrijzing en toenemende decentrale taken meer mensen nodig zijn dan ooit. Hoe zorg je dat je als lokale overheid een aantrekkelijke werkgever bent voor potentiele werknemers en wat valt er te leren van andere organisaties?

  Tijdens een serie van ronde tafel sessies nemen Recruiters United en Hellopublic je mee in de actuele cijfers, toekomstverwachtingen en inspirerende verhalen. Naast het opdoen van inspiratie bieden deze sessies ook een kans om kennis uit te wisselen met vakgenoten

  Voor wie?

  De kleinschalige ronde tafel sessies zijn speciaal bedoeld voor recruitment- en HR professionals die werkzaam zijn bij de lokale overheid. Alles wat aan tafel besproken wordt blijft vertrouwelijk.