Vacature: Accountmanager

Hello Accountmanager. Dit is jouw kans om bij de #6 Beste Werkgever van Nederland aan de slag te gaan

Werken bij een van de Best Workplaces in Nederland? Aan ons doel om de lokale overheid de populairste werkgever van Nederland te maken en wil je mensen gelukkig maken door ze te helpen naar een baan die bij ze past.

Bij Hellopublic mag je als accountmanager recruitmentoplossingen jouw eigen lokale overheid klanten beheren en zorgen dat ze succesvol zijn. En daarmee maak jij impact bij de klant, in de omgeving en dus werk je aan een beter Nederland. 36 tot 40 uur per week onderdeel zijn van een uniek groeiend bedrijf dat al 20 jaar betrouwbare partner van overheidsorganisaties is, dat is wat jij wil.

Ik heb interesse
Rosalie Lap

Is accountmanager recruitmentoplossingen jouw droombaan?

Nou en of. Hard werken voor de business doe je met plezier. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen accounts en de omzet. Deze rol van accountmanager heeft een perfecte combinatie van accountmanagement en new business. Kwalitatief sterke recruitmentoplossingen bieden is jou wel toevertrouwd en je vertegenwoordigt Hellopublic met verve. En heeft een collega hulp nodig? Dan spring je bij om samen het beste resultaat te halen voor de klanten. Meebouwen aan onze organisatie doe jij met liefde en daarmee druk jij met jouw talent een stempel op de organisatie. Om Hellopublic nog verder te laten groeien:

 • breng je de markt in kaart.
 • volg jij leads op en voer je klantgesprekken.
 • ben je eindverantwoordelijk voor jouw accounts.
 • haal jij jouw eigen targets en de teamtargets.
 • bouw je langdurige klantrelaties op.
 • schakel je veel met de Marketing- en Customer Success-teams.

Waar de successen worden gevierd

Onze recruitmentoplossingen zorgen dat meer mensen in de baan belanden die hen gelukkig maakt. Van onderzoek en data-analyse tot contentcreatie en hypertargeting via social media. Wij weten als Hellopublic de juiste kandidaten te werven voor lokale overheden.

Zorgen dat mensen een baan vinden die hen gelukkig maakt geldt natuurlijk ook voor onszelf. Wij willen dat onze collega’s happy zijn en doen er alles voor om dat te bereiken en vast te houden. En met resultaat. Hellopublic, onderdeel van Jobsrepublic, mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work-gecertificeerd noemen! Er zijn slechts 63 organisaties die deze titel mogen dragen. In 2021 zijn wij zelfs uitgeroepen tot Best Workplace nummer 6 in onze categorie. En dat is nog niet alles. Ook met 3 Werf& Awards zijn wij zo trots als een pauw.

Met wie jij de klanten in het zonnetje zet

Je werkt in een betrokken team met een gemoedelijke sfeer en veel waardering voor elkaar. En op torenhoog niveau niet te vergeten. Samen met 4 collega’s werk je nauw samen. Op inhoud halen jullie de klanten (langdurig) binnen. Ook schakel je veel met de collega’s van Support. Momenteel wordt er weinig op het kantoor in Amsterdam-West gewerkt. Toch verliest het team elkaar niet uit het oog en is er ruimte voor plezier. En wij snappen dat als je thuiswerkt je niet 8 uur kunt knallen. Dus wil jij om 15.00 uur in de sportschool je hoofd leegmaken? Geen probleem, we geloven in flexibel werken en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt.

Werken bij Hellopublic

Bij Hellopublic weten we het zeker: lokale overheden zijn de beste werkgevers van Nederland. We helpen gemeenten, waterschappen en andere publieke organisaties hun vacatures te vervullen. Dat doen we onder andere met overtuigende werkenbij-sites, gerichte targetingcampagnes en onze vacaturesite Gemeentebanen.nl. Ook bouwen we aan het imago van de lokale overheid als werkgever.

Hellopublic valt onder moederbedrijf Jobsrepublic, een gecertificeerd Great Place to Work! Wij houden niet van ego’s, hebben (ondanks de fysieke afstand) nog steeds een enorm goed teamgevoel en vinden openheid belangrijk. Je bent vrij om vanuit huis te werken en we regelen daarvoor alles wat je nodig hebt. Komen de muren op je af? Dan ben je welkom op ons kantoor aan het Rembrandtpark in Amsterdam West. We vieren graag onze successen met een fles champagne of teamuitje.

Rosalie Lap

Wie ben jij

Jij hebt enige jaren ervaring als online marketeer, een afgeronde HBO/WO opleiding en je wilt graag stappen zetten in je eigen ontwikkeling. Je bent communicatief, empathisch en pakt je verantwoordelijkheid. Je houdt van organiseren en werkt gestructureerd. Ook vind je het leuk om strategie te ontwikkelen in een bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is.

Hello, jij verdient het

Deze baan is voor 32 tot 40 per week. Wij werken in elk geval tot september remote first. Verder kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de 3000,-- en 4000,-- bruto op fulltime basis afhankelijk van ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Een jaarlijks budget voor opleiding en training
 • Een laptop en telefoon
 • Een budget voor het inrichten van je thuiswerkplek
 • Een gratis lunch als je op kantoor werkt
 • Een leuk team en werken bij een Great Place to Work
 • Een pensioenregeling met vaste bijdrage van Hellopublic en een vrijwillige eigen bijdrage

Enthousiast?

Leuk! Laat je e mailadres of telefoonnummer achter.

De selectieprocedure bestaat uit:

 1. Telefonische kennismaking.
 2. Kennismakingsgesprek met Rosalie (Marketing Manager) en Harald (Sales Director).
 3. Gesprek met Anne-Mei en een collega voor inkijk in het dagelijks werk
 4. Get tested! Een korte online persoonlijkheidstest.
 5. Derde gesprek met Eric (Directeur) en Annelieke (People Operations). Kennismaken en terugkoppeling test.
 6. Aanbod en acceptatie daarvan.
 7. Aan de slag als onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op!

Rosalie Lap

020 - 26 11 260

rosalie@hellopublic.nl

Rosalie Lap

Solliciteren