Laat jezelf van je beste kant zien met onze video's en vacatureteksten

Contentcreatie

Twee vrouwen aan het brainstormen bij gemeente Meierijstad

Creëer wervingscampagnes waar jouw potentiële kandidaten blij van worden

Als sollicitant wil je graag weten waar je komt te werken. Naast zaken als salaris, locatie en doorgroeimogelijkheden, wil zo'n kandidaat ook een goed gevoel hebben bij jouw organisatie. Hij wil kunnen zien wie de collega’s zijn, hoe de werkplek eruit ziet, wat de werksfeer is. Kortom, het hele plaatje moet kloppen.

Ons gespecialiseerde camerateam ondersteunt jouw organisatie bij het maken van prachtige foto's en video's die jouw wervingscampagnes ondersteunen. Ook schrijven we wervende vacatureteksten waarmee je ideale kandidaat je nieuwe collega wordt.

Plan direct een afspraak in

Laat zien wie je bent

Zet een authentiek beeld neer: werk met échte mensen!

Een veel gemaakte fout op werken bij-sites is de inzet van modellen en stockfotografie. Potentiële kandidaten prikken hier zo doorheen. Zij willen namelijk authentiek beeld zien. Echte mensen met echte verhalen.

Het draait hierbij om social proof. We laten ons graag leiden door wat anderen zeggen. En: kandidaten moeten zichzelf al letterlijk tussen die mensen zien zitten. Als dat niet zo is, dan past de kandidaat niet in jouw organisatie. Wij helpen je met het creëren van authentiek beeld voor jouw organisatie.

Vraag een introductie aan
Gemeente Meierijstad

Dit is de Hellopublic-succesgarantie. Naar de juiste kandidaat in 3 stappen.

Stap 1

Vraag vrijblijvend en kosteloos advies aan voor jouw vacature.

Stap 2

Je ontvangt een gedetailleerd campagnevoorstel.

Stap 3

We evaluëren na de campagne. Niet goed? Geld terug.

"Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee Hellopublic samen met ons de website werkenbijgemeentekatwijk.nl heeft gerealiseerd."
Iwan Westdijk Corporate Recruiter | Gemeente Katwijk
Iwan Westdijk

Overtuig met het echte verhaal

Wij zorgen dat jij jouw eigen verhaal kunt vertellen

Wij helpen je met professionele foto- en videoshoots en het schrijven van overtuigende vacatureteksten. Daarvoor inventariseren we eerst wat voor je huidige collega's de belangrijkste redenen zijn om bij jouw organisatie te werken. Wat vinden ze goed? Waar zijn ze trots op?

Vervolgens vertellen we jouw echte verhaal. Zowel in tekst als in beeld.

Samen aan de slag?
Content Creatie Shoot

Laat je van je beste kant zien met authentieke foto's, video's en vacatureteksten

Zet de kandidaat centraal met een goede vacaturetekst
Gebruik authentieke foto's en video's voor extra aandacht
Geef kandidaten een gevoel bij jouw organisatie

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260

Veelgestelde vragen over contentcreatie

  • Waarom is contentcreatie belangrijk binnen werving voor lokale overheden?

    Het gebruik van authentieke content (video en foto’s) zorgt ervoor dat potentiële kandidaten een goed beeld krijgen van jouw organisatie. En nog belangrijker: het draagt bij aan het gevoel dat die potentiële kandidaat bij jouw organisatie heeft. In deze krappe arbeidsmarkt wil je natuurlijk niets liever dan dat jouw kandidaat zich al daadwerkelijk in jouw organisatie kan zien werken. Dit doe je door af te stappen van stockfoto’s en modellen en échte medewerkers in te zetten.

  • Hoe zorg ik voor authentieke content binnen mijn werving?

    Stap af van het gebruik van standaard beeldmateriaal, zoals stockfoto’s. Creëer in plaats daarvan een goede werken-bij-video die de sfeer en de diversiteit aan mensen en functies binnen jouw organisatie in beeld brengt. Maak daarnaast gebruik van foto’s van eigen werknemers. Al dit beeldmateriaal vormt de basis voor jouw werken-bij-site, vacatures en recruitment campagnes. Heb je hulp nodig bij het creëren van authentiek beeldmateriaal? Onze experts staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.