Gemeentebanen.nl bereikt maandelijks 150.000 kandidaten die geïnteresseerd zijn in een functie bij de overheid. Het is de beste plek om je vacature te plaatsen.

Gemeenten hebben meer vacatures dan ooit. En daarom heb je niet voor elke vacature het budget dat je zou willen. Dat betekent dat je keuzes moet maken.

Het liefst wil je als organisatie bij iedere vacature jouw employer brand en jullie verhaal overbrengen. En die moet wel jouw specifieke doelgroep bereiken. Keer op keer, zonder dat je over het budget heen gaat. Dat kan!

Gemeentebanen.nl is de grootste vacaturewebsite voor de decentrale overheid

Hellopublic is samen met Jobsrepublic eigenaar van Gemeentebanen.nl. Deze vacaturewebsite bereikt maandelijks 150.000 unieke kandidaten die geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging binnen de overheid. Ook versturen we jaarlijks ruim een miljoen job alerts naar deze potentiële kandidaten. 

Gemeentebanen.nl is door het A&O fonds aangemerkt als de belangrijkste plek om je vacature te plaatsen, naast je eigen website. Dit voelt als een enorme bevestiging van waar wij heilig van overtuigd zijn: als lokale overheid moet je je vacature hier gewoon plaatsen.

“Waar ik oprecht trots op ben is dat wij als instituut de tijd nemen om te innoveren en individuele gemeenten de kans geven om te laten zien wat hen uniek maakt.”
- Sean Seijsener - Account Executive Hellopublic

Ook je vacature op Gemeentebanen.nl? Neem dan contact op.