De grootste vacaturesite voor lokale overheden

Gemeentebanen.nl

Werving lokale overheden 2022

Met 150.000 geïnteresseerden per maand dé plek om jouw vacature te plaatsen

Hellopublic is eigenaar van Gemeentebanen.nl. Deze vacaturewebsite bereikt maandelijks 150.000 unieke kandidaten die geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging binnen de overheid. Ook versturen we jaarlijks ruim een miljoen job alerts naar deze potentiële kandidaten.

Gemeentebanen.nl is door het A&O fonds aangemerkt als één van de belangrijkste plekken om je vacature te plaatsen, naast je eigen website. Dit is een bevestiging van waar wij heilig van overtuigd zijn: als lokale overheid moet je je vacature hier gewoon plaatsen.

Gemeentebanen.nl

Uitgebreide mogelijkheden voor overheden

Gemeentebanen weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. Het grootste voordeel ten opzichte van andere vacaturebanken is dat Gemeentebanen toegang biedt tot de grote groep latente banenzoekers. Want wat blijkt? Meer dan 75% van de mensen staat open voor een andere baan, maar is niet actief op zoek. En dat biedt kansen!

Gemeentebanen helpt jou aan jouw ideale kandidaat. Vacatures worden hier namelijk gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram gepositioneerd bij exáct de doelgroep die past bij de vacature.

Gemeentebanen.nl

Vergroot jouw online zichtbaarheid

De grootste vacaturewebsite voor de decentrale overheid

Gemeenten hebben meer openstaande vacatures dan ooit. Daarom heb je niet voor elke vacature het budget dat je zou willen. En dat betekent dat je keuzes moet maken. Het liefst wil je bij iedere vacature jouw employer brand overbrengen. En dat sterke verhaal moet wel jouw specifieke doelgroep bereiken. Keer op keer, zonder dat je over het budget heen gaat.

Dat kan! Gemeentebanen helpt organisaties in de overheidsbranche om het beste talent te vinden en biedt werkzoekende de beste kans om aangenomen te worden voor hun droombaan.

Jonge man met laptop gemeente meierijstad

Dit is de Hellopublic Succesgarantie. Naar de juiste kandidaat in 3 stappen.

Bereiken

Eerst maken we kandidaten nieuwsgierig, waarmee we jouw ideale kandidaten voor het eerst triggeren.

Verleiden

Daarna verleiden we ze door in te gaan op de voordelen van jou als werkgever en de functie.

Solliciteren

Vervolgens zorgen we voor conversie: kandidaten solliciteren daadwerkelijk op een baan

"Bij Hellopublic hebben wij succesvol een campagne met succesgarantie uitgezet voor Functioneel Beheerder Zaaksysteem. Naar volle tevredenheid!"
Carla Westeneng HR medewerker | Gemeente Soest
carla westereng

De juiste ondersteuning

Gemeentebanen als basis voor je werving

Je zoekt een werknemer. Iemand die graag iets doet voor de community. Iemand die klaar is voor de switch van de corporate wereld naar de publieke sector. Of misschien wel iemand die al een tijd bij een kleine gemeente werkt en zich nu wil inzetten in een overheidsfunctie in de stad. Hoe meer betrokken, hoe beter.

Gemeentebanen verbindt mensen met een nieuwe baan die écht bij hen past. We helpen organisaties in de overheidsbranche om het beste talent te vinden en staan daarmee aan de basis van ijzersterke werving voor jouw vacatures.

image

Plaats je vacature op de grootste vacaturesite voor lokale overheden

Dé plek voor kandidaten op zoek naar een baan bij de overheid
Bereik maandelijks 150.000 kandidaten
Meer dan 1 miljoen job alerts per jaar

Ook de ideale kandidaat vinden via Gemeentebanen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Vul hier je gegevens in

Veelgestelde vragen over Gemeentebanen.nl

  • Wat is Gemeentebanen.nl?

    Gemeentebanen helpt organisaties in de overheidsbranche om het beste talent te vinden. Het platform is al meer dan 20 jaar dé vacaturesite voor functies binnen de lokale overheid en door A&O Fonds Gemeenten aangemerkt als één van de belangrijkste plekken om je vacature te plaatsen, naast je eigen website. 

  • Waarom moet ik mijn vacature plaatsen op Gemeentebanen?

    Gemeentebanen weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. Het grootste voordeel ten opzichte van andere vacaturebanken is dat Gemeentebanen toegang biedt tot de grote groep latente banenzoekers. Vacatures worden hier namelijk gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram gepositioneerd bij exáct de doelgroep die past bij de vacature.

  • Wat levert Gemeentebanen mij op?

    Gemeentebanen blijft groeien! Maandelijks bereiken we zo’n 150.000 unieke bezoekers met de vacatures die gepubliceerd zijn via gemeentebanen. In het eerste kwartaal van 2022 leverde dit zelfs zo’n 7000 sollicitaties op. Wil je meer feiten en cijfers over Gemeentebanen? Check dan ook onze handige infographic!