Vergroot de zichtbaarheid van je vacature met de juiste job boards

Jobmarketing

Twee jonge mannen lopend gemeente meierijstad

Vrijblijvend advies voor het plaatsen van vacatures voor gespecialiseerde functies

Voor sommige gespecialiseerde functies is het noodzakelijk om vacatures weg te zetten op niche vacature websites. Bijvoorbeeld als je zoekt naar mensen die aan de slag gaan met cybersecurity, ruimtelijke ordening of luchtkwaliteit. Hellopublic kent deze websites op haar duimpje en geeft vrijblijvend advies!

Zoek je gespecialiseerde mensen, dan is jobmarketing één van de oplossingen. Jobmarketing is het gericht verspreiden van een vacature onder een bepaalde doelgroep. Hiermee bereik je met name actief werkzoekenden die te vinden zijn op gespecialiseerde websites.

De markt in beeld

Van algemeen tot specifiek: de beste job boards voor jouw vacatures

Als je je vacatures alleen publiceert op je eigen website, is de kans erg klein dat de ideale kandidaten hem zien. Hetzelfde geldt voor de grote algemene vacaturesites. Daar sneeuwt je functie onder door de duizenden andere vacatures die er verschijnen. Zonde van je spaarzame budget!

Het is niet gek dat je niet meteen weet waar je je vacature het beste kunt verspreiden. Voor elke specialisatie is wel een apart platform geschikt. De afgelopen twintig jaar heeft Hellopublic gewerkt aan het volledig in kaart brengen van alle vacaturesites. Van zeer algemeen tot zeer specifiek. We adviseren je graag voor het beste resultaat!

Vraag een introductie aan
Hellopublic werken-bij-site

Dit is de Hellopublic-succesgarantie. Naar de juiste kandidaat in 3 stappen.

Stap 1

Vraag vrijblijvend en kosteloos advies aan voor jouw vacature.

Stap 2

Je ontvangt een gedetailleerd campagnevoorstel.

Stap 3

We evaluëren na de campagne. Niet goed? Geld terug.

De Social Recruitment campagnes van Hellopublic zijn voor ons een groot succes! Dankzij de vele sollicitanten van hoge kwaliteit hebben wij de perfecte kandidaat gevonden!

Ada Doeser P&O | Gemeente Nieuwegein
Ada Doeser P&O | Gemeente Nieuwegein

Bespaar geld met jobmarketing

Gerichte verspreiding voor het bereiken van de juiste kandidaten

Met het zeer gericht verspreiden van de vacature op deze niche websites bereik je niet alleen de ideale kandidaten, het bespaart je ook nog eens veel geld. Denk bijvoorbeeld aan ROmagazine.nl voor vacatures binnen ruimtelijke ordening, inkoopjobs.nl voor inkoop vacatures of PVIB (Platform voor InformatieBeveiliging) voor cybersecurity.

Je verspilt geen budget aan websites waar je kandidaten toch niet te vinden zijn. Hellopublic adviseert kosteloos op welke sites je je vacature zou moeten zetten. Door de deals die wij met alle vacaturesites hebben gesloten, profiteer je direct van ons inkoopvoordeel.

Samen aan de slag?
Download het whitepaper van Brandchart

Vergroot de zichtbaarheid van je vacature op de juiste jobboards

Verspreid je vacatures via gespecialiseerde sites
Bereik actief werkzoekenden
Bespaar budget door gerichte verspreiding

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260

Veelgestelde vragen over jobmarketing

  • Waarom moet ik jobmarketing inzetten binnen mijn werving voor mijn overheidsorganisatie?

    Met jobmarketing zorg je voor een hele gerichte verspreiding van jouw vacature bij de juiste doelgroep. Als je je vacatures alleen publiceert op je eigen website, is de kans erg klein dat de ideale kandidaten hem zien. Hetzelfde geldt voor de grote algemene vacaturesites. Daar sneeuwt je functie onder door de duizenden andere vacatures die er verschijnen. 

  • Wat levert jobmarketing voor de lokale overheid op?

    Jobmarketing vergroot de zichtbaarheid van jouw vacatures op de juiste plekken. Met deze zichtbaarheid op de juiste plek, en versterking van deze zichtbaarheid met bijvoorbeeld social recruitment campagnes, vergroot je zo de kans om jouw ideale kandidaat aan te trekken voor jouw vacature. Met goede jobmarketing bespaar je op budget en verspil je geen geld aan websites waar je kandidaten toch niet te vinden zijn. 

  • Hoe vind ik de beste jobboards voor mijn overheidsvacatures?

    Met jobmarketing zet je in op plaatsing van jouw vacatures op jobboards. Dit kunnen niche jobboards zijn die gespecialiseerd zijn in bepaalde functies, zoals ROmagazine.nl voor vacatures binnen ruimtelijke ordening of PVIB (Platform voor InformatieBeveiliging) voor cybersecurity. Ook kunnen dit jobboards zijn die gespecialiseerd zijn binnen een bepaalde branche, zoals Gemeentebanen.nl voor functies binnen de lokale overheid. Onze specialisten kunnen je adviseren welke jobboards het best voor jouw vacatures kunnen worden ingezet! Neem vrijblijvend contact met ons op.