Voor sommige gespecialiseerde functies is het noodzakelijk om vacatures weg te zetten op niche websites. Bijvoorbeeld als je zoekt naar mensen die aan de slag gaan met cybersecurity, ruimtelijke ordening of luchtkwaliteit. Hellopublic kent deze websites op haar duimpje en geeft vrijblijvend advies!

Als je je vacatures alleen publiceert op je eigen website, is de kans erg klein dat de beste kandidaten hem zien. Hetzelfde geldt voor de grote algemene vacaturesites. Daar sneeuwt je functie onder door de duizenden andere vacatures die er verschijnen. Zonde van je spaarzame budget! 

Zoek je gespecialiseerde mensen, dan is jobmarketing één van de oplossingen. Jobmarketing is het gericht verspreiden van een vacature onder een bepaalde doelgroep. Hiermee bereik je met name actief werkzoekenden die te vinden zijn op gespecialiseerde websites.

De volledige markt in kaart

Het is niet gek dat je niet meteen weet waar je je vacature het beste kunt verspreiden. Voor elke specialisatie is wel een apart platform geschikt. De afgelopen twintig jaar heeft Hellopublic gewerkt aan het volledig in kaart brengen van alle vacaturesites. Van zeer algemeen tot zeer specifiek. 


Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan ROmagazine.nl voor vacatures binnen ruimtelijke ordening, inkoopjobs.nl voor inkoop vacatures of PVIB (Platform voor InformatieBeveiliging) voor cybersecurity.

Bespaar geld met jobmarketing

Met het zeer gericht verspreiden van de vacature op deze niche websites bereik je niet alleen de juiste kandidaten, het bespaart je ook nog eens veel geld. Je verkwist geen budget aan websites waar je kandidaten toch niet te vinden zijn. Verder hebben wij deals gesloten met alle vacaturesites. Hellopublic adviseert kosteloos op welke sites je je vacature zou moeten zetten én je profiteert van ons inkoopvoordeel. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260