Online werving voor lokale overheden

Imago-onderzoek lokale overheden: van vooroordeel naar voordeel

Lokale overheden hebben nog steeds te kampen met hardnekkige vooroordelen. Zo maak je hier je voordeel van.

Overheden zijn de meest bureaucratische, trage en stoffige werkgevers die er zijn. Niet? Dat weten wij ook wel. Maar dit hardnekkige vooroordelen waar je (nog steeds) mee te kampen hebt als lokale overheid. En dat is vervelend, zeker als je op zoek bent naar nieuw talent voor de organisatie.

Hellopublic office

 

Een compleet achterhaald negatief beeld leeft nog steeds, terwijl lokale overheden met hun tijd meegaan en de meest moderne manieren van werken en werkgeverschap omarmen. Toch vinden overheden het moeilijk om zich als aantrekkelijk werkgever in de arbeidsmarkt te presenteren. Hoe komt dat?

Imago-onderzoek

Brandchart, specialist in het verzamelen van data en inzichten die essentieel zijn bij recruitmentmarketing en employer branding-strategieën, deed onderzoek naar het imago van de overheid als werkgever. De uitkomsten van het onderzoek en inzichten die dat opleverde, vind je in dit whitepaper.

Whitepaper: Maak van een vooroordeel je voordeel

Ze helpen je van vooroordelen voordelen te maken en een onweerstaanbare werkgever te worden voor nieuw talent. Doe er je voordeel mee! 

Nieuw talent vinden?

Hellopublic werkt al 20 jaar voor overheden om ze te helpen aan vaste medewerkers. Dankzij onze grondige werkwijze weten we (bijna) altijd de juiste kandidaten aan jouw vacature te koppelen. Hiervoor hebben we onze slimme recruitmentoplossingen. Niet goed? Geld terug. Neem contact op met Sean Seijsener voor een goed gesprek.

Terug
Neem voor meer informatie contact op met onze specialist
Portretfoto Sean Seijsener