Online werving voor lokale overheden

Werken bij de lokale overheid is #werkenvoorelkaar

Samen zetten wij werken voor de lokale overheid op de kaart

Hellopublic wil samen met jou landelijke aandacht genereren, voor werken bij de lokale overheid.

Gemeente Meierijstad

Waarom?

Met Jobsrepublic en Gemeentebanen.nl helpen wij al 20 jaar gemeenten en andere lokale overheden bij het vinden van de juiste kandidaten. Wat wij de afgelopen jaren hebben gezien, is dat gemeenten, provincies, waterschappen hele mooie werkplekken zijn! Toch heerst er bij veel mensen nog een onterecht en verouderd vooroordeel.

Werken bij de lokale overheid is #werkenvoorelkaar

Daarom hebben wij (met dank aan gemeente Amsterdam, Schouwen-Duiveland, Deventer, Meierijstad, Katwijk en Hoecksewaard) een te gekke werken bij de lokale overheid-video gemaakt, om dat oude stigma voor eens en altijd de das om te doen. Want werken bij de lokale overheid is werken aan een toekomst, aan een stad, een dorp, provincie of waterschap. Het is bijdragen aan een betere en leefbare wereld voor iedereen. Werken voor de lokale overheid is werken voor elkaar. #werkenvoorelkaar. 

Watch Werken voor Elkaar - Hellopublic on YouTube.

Samen met jou willen we door middel van deze video, de wereld laten zien wat voor mooie werkgevers jullie zijn! Jij kan helpen door de post te delen met de hashtag #werkenvoorelkaar. Laten we dit samen doen! Jij, wij en alle lokale overheidsorganisaties van Nederland.

Deel de video via e-mail en op sociale media! 

Terug
Neem voor meer informatie contact op met onze specialist
Portretfoto Sean Seijsener