Zet vacatures uit, ontvang sollicitaties en organiseer het gehele sollicitatieproces vanuit één recruitmentsysteem.

Ontvang je alle reacties op een vacature nog in de algemene inbox van HR? Het kan soms lastig zijn om in de gaten te houden wie er nou heeft gesolliciteerd. En wie heeft er al een afwijzing of uitnodiging gehad?

Houd alles op de rit met ons ATS recruitmentsysteem

Dat kan anders! Met een applicant tracking system (ATS) stroomlijn je enerzijds al je wervingsactiviteiten en alle gegevens van de kandidaten. Anderzijds maak je het ook nog eens extra gemakkelijk om te solliciteren. 

Wij combineren het  traditionele recruitmentsystemen met de eenvoud van moderne technologie. Je hebt geen handleiding nodig! Jullie kunnen gelijk aan de slag.

Plaats en beheer je vacatures

Met ons ATS plaats je vacatures met één klik op de knop op de meest relevante vacaturesites. Ook hebben we een directe koppeling naar sociale media en staat je vacature zo op LinkedIn, Facebook en Twitter. Alles wat er vervolgens gebeurt rondom je vacature, vind je eenvoudig terug op de timeline in ons ATS. Zo heb je voor iedere vacature direct duidelijk wat de status is.

Helder overzicht van je kandidaten

Je ziet meteen wie er gesolliciteerd hebben op de openstaande functies. Per kandidaat wordt er een overzichtelijke pagina aangemaakt waar je meteen de motivatie en cv ziet. Zonder tabs of downloads. Ook kunnen jullie notities maken en aangeven of iemand wel of niet moet worden uitgenodigd. 

Eenvoudige communicatie met kandidaten

Vanuit het systeem stuur je eenvoudig berichten naar kandidaten. Dat kan individueel of in bulk. Zo kun je bijvoorbeeld in één keer meerdere kandidaten afwijzen. Dat laatste uiteraard op een nette manier, met een gepersonaliseerde mail.

Met eigen ogen zien? Vraag een demonstratie aan!

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260