Zet vacatures uit en ontvang sollicitaties vanuit één systeem

Het hele recruitmentproces op één plek

image

Organiseer het gehele sollicitatieproces vanuit één recruitmentsysteem.

Ontvang je alle reacties op een vacature nog in de algemene inbox van HR? Dan kan het soms lastig zijn om het recruitmentproces in de gaten te houden. Wie heeft er gesolliciteerd? En wie heeft er al een afwijzing of uitnodiging gehad?

Dat kan anders! Met een applicant tracking system (ATS) stroomlijn je enerzijds al je wervingsactiviteiten en gegevens van de kandidaten. Anderzijds maak je het ook nog eens extra gemakkelijk om te solliciteren. Wij combineren het traditionele recruitmentsystemen met de eenvoud van moderne technologie. Je hebt geen handleiding nodig en kunt gelijk aan de slag!

Plan direct een afspraak in

Recruitment meets efficiëntie

Plaats en beheer je vacatures in een handomdraai

Het up-to-date houden, ordenen en verwerken van gegevens kost recruiters veel kostbare tijd. Met ons ATS plaats je vacatures met één klik op de knop op de meest relevante vacaturesites. Door een directe koppeling met social media staat jouw vacature binnen een handomdraai op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Alles wat er vanaf dat moment gebeurt rondom je vacature, vind je eenvoudig terug op de timeline in ons ATS. Zo heb je voor iedere vacature direct duidelijk wat de status is en werk je efficiënt samen met collega's.

Dat wil ik zien!
hellopublic image

Dit is de Hellopublic Succesgarantie. Naar de juiste kandidaat in 3 stappen.

Verleiden

Eerst maken we kandidaten nieuwsgierig, waarmee we jouw ideale kandidaten voor het eerst triggeren.

Bereiken

Daarna verleiden we ze door in te gaan op de voordelen van jou als werkgever en de functie

Solliciteren

Vervolgens zorgen we voor conversie: kandidaten solliciteren daadwerkelijk op een baan

Een goed overzicht van je kandidaten

Houd alles op de rit met ons ATS recruitmentsysteem

Met ons ATS zie jij niets meer over het hoofd. Je ziet meteen wie er gesolliciteerd hebben op de openstaande functies. Per kandidaat wordt er een overzichtelijke pagina aangemaakt waar je meteen de motivatie en cv ziet, zónder tabs of downloads. In de notities geef je gemakkelijk aan of iemand wel of niet uitgenodigd moet worden voor een gesprek.

Zo hou jij de touwtjes in handen en zorg je voor gestroomlijnde communicatie met jouw kandidaten. Je werkt sneller en maakt minder fouten. Dit zorgt direct voor een goed gevoel bij jouw kandidaten!

Ook aan de slag met ATS?
Blonde vrouw gemeente meierijstad

Alle informatie met één klik op de knop bij de hand

Snel en gemakkelijk samenwerken met collega's
Een goed overzicht van alle gegevens en de status per vacature
Gestroomlijnde communicatie met jouw kandidaten

Samen aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers en leg je wervingsvraagstuk aan ons voor. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Liever direct bellen?
020-2611260