Webinar: Inclusieve vacatureteksten voor de overheid

Diversiteit en inclusie: we kunnen niet meer om het thema heen. En dat willen we ook niet! Iedereen is gelijk. En wist jij dat organisaties waar de diversiteit onder het medewerkersbestand hoog is, de voordelen daar direct van zien? Hogere medewerkerstevredenheid en ook betere prestaties op individueel niveau.

Registreer je nu en bekijk het webinar 'Inclusieve vacatureteksten voor de overheid' direct.

Nicol Tadema - De Voor, van Voor Tekst, en Eric van Bourgonje laten je zien wat inclusieve vacatureteksten zijn en hoe deze bijdragen aan een diverse organisatie. Juist bij overheidsinstanties is werving van diverse(re) doelgroepen een belangrijk speerpunt. Met inclusieve vacatureteksten zorg je ervoor dat iedereen zich kan vinden in de tekst.

Tijdens het kijken van dit gratis webinar:

  • Kijk je door de bril van een diverse doelgroep naar tekst.
  • Ontdek je waarom je het woord 'burger' maar beter achterwege kunt laten.
  • Krijg je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Vul jouw gegevens in en bekijk het webinar!

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is oprichter van én senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst. Meer dan 400 organisaties, waaronder meer dan 30 lokale overheden vertrouwen hun vacatureteksten toe aan het team van dit gespecialiseerde bureau. Voor Tekst is al jarenlang een partner van Hellopublic. Samen helpen wij de werving bij lokale overheden te verbeteren.

Nicol is ook auteur van de boeken Werven met woorden en Tekst werkt, een ervaren trainer en bevlogen spreker.

Nicol Tadema portretfoto