Webinar: Hoe je jouw vacature wél invult met social recruitment

96% slagingskans om jouw vacatures te vervullen

Je zult niet de enige zijn die in deze tijd moeite heeft met het vervullen van vacatures. Niet gek dus, dat je met je handen in het haar zit en neigt naar het inschakelen van werving- en selectiebureaus om nieuwe collega’s aan te nemen. Tegelijkertijd drukken de kosten van deze bureau’s zwaar op je wervingsbudget. 

Het kan anders met een goedkopere én effectievere aanpak die jou succesvol aan geschikte kandidaten kan helpen: social recruitment. Hiermee bereik je mensen die niet actief op zoek zijn naar een baan, maar er wel voor openstaan als er een nieuwe kans voorbijkomt. Hoe dat precies werkt en wat het oplevert, laat Anne-Mei Chin zien in dit webinar.

Schrijf je nu in voor het webinar 'Hoe werf je via social media' en bekijk hem direct terug!

Na het volgen van dit webinar weet jij:

  • Wat het belang is van het inzetten van social media bij het werven van kandidaten; 
  • Hoe je weet op welke kanalen je doelgroep zich bevindt;
  • Wat de do’s en don'ts voor een succesvolle campagne zijn;
  • Wat social recruitment oplevert.

Vul hier jouw gegevens in en verzeker jezelf van een plek!

Over Anne-Mei Chin

Anne-Mei Chin is Online Marketing Coördinator bij Hellopublic en verantwoordelijk voor het opzetten, de technische onboarding en het monitoren van campagnes voor klanten zoals GGD Drenthe, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant en Gemeente Katwijk. Het doel van deze deze campagnes is om mensen via social media te verleiden om te solliciteren op een baan.

Anne-Mei