Webinar: Vacatureteksten schrijven voor het brein (voor lokale overheden)

Wist jij dat mensen 95% van hun keuzes maken met hun onbewuste brein? Dat is toch ongelofelijk hè. Het onbewuste brein speelt ook een grote rol bij de keuze tussen wel of niet solliciteren. Wat als jij als wervingprofessional dit onbewuste brein bewust kunt beïnvloeden? Zodat zij eerder kiezen voor die vacature bij jouw gemeente, provincie of waterschap? 

Schrijf je nu in voor het webinar 'Vacatureteksten schrijven voor het brein' en bekijk hem direct terug!

In dit webinar neemt tekstspecialist Nicol Tadema jou mee in hoe jij het brein van jouw droomkandidaat kan veroveren met tekst. Zij laat je kennismaken met bewezen beïnvloedingsprincipes, neuromarketingtechnieken en magische woorden. En niet alleen dat, ook tovert zij meerdere tips en tricks uit de hoge hoed. Dat zijn super praktische tips en tips die je direct kan toepassen in jouw wervende teksten. Zo kan jij meteen al dezelfde middag invloed uitoefenen op het onbewuste brein van jouw droomkandidaat. 

Na het volgen van dit gratis webinar weet jij:

  • Waarom beïnvloedingsprincipes extra effectief zijn in vacatureteksten.
  • Wat het mooiste cadeau is dat jij de lezer van jouw vacaturetekst kan geven.
  • Hoe je van latent werkzoekenden actieve sollicitanten maakt.

Vul hier jouw gegevens in en kijk het webinar direct terug!

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is oprichter van én senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst. Meer dan 400 organisaties, waaronder meer dan 30 lokale overheden vertrouwen hun vacatureteksten toe aan het team van dit gespecialiseerde bureau. Voor Tekst is al jarenlang een partner van Hellopublic. Samen helpen wij de werving bij lokale overheden te verbeteren.

Nicol is ook auteur van de boeken Werven met woorden en Tekst werkt, een ervaren trainer en bevlogen spreker.

Nicol Tadema portretfoto